Susanne Breuning som Bodil SteenSøndag den 27 april klokken 15,00 - går succes cabareten "Med paryk og vanter" over scenen for allersidste gang. Susanne Breuning har valgt Nivå Teater som forum for afslutningen på en kæmpe succes.

Nivå Teater er stolte og glade for at kunne præsenterer Susanne Breuning som Bodil Steen på teateret i kalvehaven for sidste gang. Forestillingen er tæt på udsolgt - men der er stadig enkelte billetter til de hurtige på www.nivaateater.dk

Susanne Breuning er Bodil Steen i cabareten "Med Paryk og Vanter"

Med Paryk og Vanter fortæller historien om Bodil Steen, der begyndte sin karriere som dansepige og endte som stjerne. Hun blev med årene ikke bare revyskuespiller, men revystjerne, og hun fik også mange opgaver i film og skuespil.


Med Paryk og Vanter går også med bag scenen og ind i privaten. Tilskuerne lærer et menneske, der var elsket af sit publikum, men også havde store problemer, at kende. Bodil Steen var maniodepressiv og havde også i store perioder et alkoholproblem og hendes liv var en rutsjebanetur af de helt store.


Med Paryk og Vanter er skrevet af Bodil Steens ven Torben Sigersted med udgangspunkt i hendes bog "Mine 10 Ægtemænd".


Det er en meget humoristisk, men også bevægende og tragisk historie, der ledsages af alle de (revy)sange, som var med til at give Bodil Steen sin store berømmelse og popularitet. Sangene, der for de flestes vedkommende er skrevet af nogle af datidens populæreste komponister of forfattere, fremføres ikke i kronologisk orden, men er med til at føre Bodil Steens historie videre.

Medvirkende:Susanne Breuning
Pianist: Mathias Grove
Forfatter: Bo S. Bram
Instruktør: Ulla Thordahl Christensen


Forestillingen vises søndag den 27. april 2014, kl. 15.00
Entré: 130 kr.
hos: Nivå Amatør Teater
Kalvehaven 6,
2990 Nivå


Info & billetbestilling:
27122813
www.nivaateater.dk

http://www.facebook.com/www.nivaateater.dk