Sanne SalomonsenTo af dansk musiks store navne mødes på Fredtoften fredag den 15. august. Kom og nyd Sanne Salomonsen, Mads Langer og hinanden ved Amfiscenen på Fredtoften i Kokkedal, hvor koncerterne spilles med den smukke skov som bagtæppe.

Der er ganske enkelt lagt op til en stemningsfuld aften på Fredtoften fredag den 15. august fra kl. 18 – 23. Gå, tag cyklen eller kør til området og nyd den medbragte mad uden for koncert-området, eller køb mad og drikkevarer inde på koncertpladsen.

”Kulturudvalget besluttede i starten af året at indgå samarbejde med Kulturværftet i Helsingør om en livekoncert på Fredtoften. Det falder i god tråd med den beslutning, der blev taget året før, om at reetablere amfiscenen og i det hele taget forskønne området. Det glæder mig meget, at vi med et brag af en koncert kan give det naturskønne Fredtoften i Kokkedal ny energi,” udtaler formand for Kulturudvalget Ulla Hardy-Hansen. ”Det betyder meget for mig, at så mange som muligt – børn, unge og voksne – kan samles om en fælles kulturel begivenhed. Så glæd jer til en musikalsk oplevelse i det grønne på en forhåbentlig lun sommeraften.”


Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem Fredensborg Kommune og Kulturværftet i Helsingør. Hovednavnene er:

Sanne Salomonsen Intimkoncert
Koncerten med Sanne Salomonsen tager os på en tur i det imponerende bagkatalog og leveres i en ny og halv-akustisk indpakning.

Mads Langer Solo

Med sig denne aften har Mads Langer kun en guitar og hans imponerende sangkatalog. I dette format udsolgte Mads Langer Vega otte aftener i træk i 2013, og han er i sit ideelle element, når han udfolder sig som solist. Langer er en popmusiker i særklasse med international pladekontrakt og en kæmpe fanskare.

Aftenens program

18: Pladsen åbnes – Fredtoften, Fredtoftevej 1, 2980 Kokkedal
20.: Sanne Salomonsen
21.45: Mads Langer
Koncerten slutter ca. kl. 23.00

Billetpris: 300 kr. inkl gebyr. Billetten koster 300 kr. og kan købes på kulturvaerftet.billetten.dk eller ved indgangen. Læs mere på www.fredensborg.dk/oplevelser og på www.billetten.dk