Så er Nivå Musiklaug igen på banen med sin 4. musikalske raket i 2014. Fredag d. 4 april kl 19.30 inviterer Nivå Musiklaug igen indenfor til en fantastisk aften i Teaterhuset i Nivå.

Aftenen starter med bandet Tidens Tand, der spiller hits fra tiden fra før verden gik af lave. De var der selv, da sangene blev hits. Sange kan de fleste synge eller nynne med på og alle kan garanteret danse til dem. Så, hvis du vil have fest og gang i den, er chancen der nu!

Bandet består af John Bildsø – bas, Erik Kindtler – keyboard, Henrik Ishøy – guitar og sang, Jan Christensen – trommer.


Efter en kort pause fortsætter aftenen med solid rock. Bandet på scenen vil så være Sort Sommer, et hæsblæsende dansk rockband med rødderne solidt plantet i 70´erne og 80´erne. Inspirationen er blandt andre store navne som Black Sabbath, Led Zeppelin og Ac/Dc. Der er også skruet op for tempoet, når Sort Sommer synger på dansk, i denne afdeling hvor de spiller egen numre. De har i nuværende opstilling spillet sammen siden 2011.


Bandet består af: Jens Kjeldstrøm- Bass/ Sang, Cristian Kjeldstrøm- Rytmeguitar, Rudi Skafsgaard- Leadguitar, Jimi Korsgaard- Trommer.