Fernisering med Billedkunstner Stefan Mås Persson lørdag den 29. marts 2014 kl. 11.00 – 13.00 - Udstillingen kan ses til den 18. april på Humlebæk Bibliotek.

Stefan Mås Persson er født i Malmø, men har siden 1983 boet i Halland. Navnet Mås kommer af en forkortelse af hans tre fornavne Mats Åke Stefan. Siden han var 10 år har han arbejdet med kunst. I 1975-1977 gik han på Forum Kunstskole i Malmö og i 1983 tog han en bachelor i kunst i Umeå. I begyndelsen arbejde han deltid som billedkunstlærer. Men nu er Stefan Mås Persson kunstner på fuld tid og har udstillet mange steder i Europa og i Singapore.


Han maler gerne på træplader og hans arbejde med skyggeeffekter giver ofte billederne et tredimensionelt udtryk. Hans motiv er ofte det bebyggede landskab, store huse, boligkarréer. Motivet fascinerer ham, fordi de fortæller meget om tilværelsen i dag. Perssons huse og bymotiver har dog noget gådefuldt over sig. De er fulde af synsbedrag, tricks, forskudte gesimser, tage og trapper.


Udstillingen med værker af Stefan Mås Persson afholdes i et samarbejde mellen Kunstforeningen for Humlebæk og Omegn, Foreningen Norden og Humlebæk Bibliotek.


Åbningstider:
mandag og onsdag 10–19
tirsdag, torsdag og fredag 10–17
lørdag 10-13