Fra den 12. marts 2014 strømmer jazz musikken ud over Sundet.

Gennem et samarbejde med Fredensborg Jazzklub kan Scandlines nu arrangere Jazz aftener om bord på M/S Tycho Brahe

Route Director Henrik Rørbæk udtaler: ”Det er lykkedes os at indgå et samarbejde med Ole Holde, formand for Fredensborg Jazzklub, som er en del af Radio Humleborg. Et samarbejde, der med kultur som omdrejningspunkt også fremmer integrationen i regionen.

Gennem Jazzklubben, og med Ole i spidsen, åbnede muligheden for at kunne invitere både svenskere og danskere fra hele regionen om bord, til en aften med god mad, fantastisk musik og dans.

Med Ole Holdes store erfaring som arrangør af Jazz events i Nordsjælland og Scandlines’ faciliteter om bord på M/S Tycho Brahe fandt vi ”The perfect match”.

Ole Holde, formand for Fredensborg Jazzklub: ”Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at få sat den traditionelle jazz på menuen på M/S Tycho Brahe.

Min mangeårige erfaring med New Orleans og Dixielandjazzen siger mig, at netop det koncept, som bliver en realitet på Scandlines, er det, som virkelig tiltaler ”jazzfolket”.

Det ”voksne” publikum vil nemlig gerne have nogle gode kulinariske jazzoplevelser, og det er netop det, som ligger i ”Øresundskonceptet”.

Første Jazz arrangement bliver den 12. marts, hvor ”The Spirit of New Orleans” spiller.
Maden serveres efter afgang kl.17:13 fra Helsingør og kl.16:45 fra Helsingborg.
Kl.18:15 starter musik og dans”.
Fakta
Læs mere på: http://www.scandlines.dk/spise/oresund/events-paa-hamlet-og-tycho-brahe
Booking via Scandlines Restaurantbooking. Tel.72 686028 / Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ole Holde, formand for Fredensborg Jazzklub, studievært søndage i programmet jazztimen på lokal radio i Fredensborg og erfaren arrangør af jazzarrangementer i Nordsjælland.

Onsdag den 12. marts serveres jazz med The Spirit of New Orleans

JAZZMENU:
Nakkesteg stegt som vildt, fløde kartofler/stegte rodfrugter og vildt sauce. Waldoff salat, grøn salat, blandet svampe med persille, syltet tranebær.

Mødetid i Scandlines-terminalen på Helsingør Station senest kl. 17,00

Yderligere info hos Ole Holde på +45 20 67 52 25


onsdag 9. april kommer Six Foot Stompers
onsdag 7. maj kommer Scandinavian Old Stars


Billetsalget sker på telefon 72 68 60 28 hos Scandlines eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fra den 12. marts 2014 strømmer jazz musikken ud over Sundet.

 

Gennem et samarbejde med Fredensborg Jazzklub kan Scandlines nu arrangere Jazz aftener om bord på M/S Tycho Brahe