Så er Fredensborg klar til en aften fyldt med humor og topunderholdning, når stand-up komikeren Geo samt et af de mest succesfulde navne i dansk musik, Søs Fenger indtager Den gamle Biograf.

Indsamlingsshow

Der er linet op til en humoristisk og underholdende aften i Fredensborg Kulturhus, Den gamle Biograf, i Jernbanegade 4 i Fredensborg den 24. oktober. En af Danmarks sjoveste stand-up komikere Christian Geo Heltboe - bedre kendt som Geo, og en ad Danmarks dygtigste sangskrivere og sangerinder, Søs Fenger, sætter fokus på kampen mod kræft.
For blot 300 kroner kan du både blive grundigt underholdt og støtte Kræftens Bekæmpelse.

Knæk Cancer

Der er Kræftens Bekæmpelse Fredensborg der står bag arrangementet. Derfor går hele billetindtægten fra arrangementet ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde i forbindelse med "Knæk Cancer" indsamlingen den 26. oktober.
Hver tredje dansker rammes af kræft, og alle andre bliver pårørende. Vi kommer alle, på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv, i berøring med kræft.
Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften. Men Kræftens Bekæmpelse vil gerne sætte barren lidt højere. Færre skal få kræft, og flere skal overleve.

Billetter

Vær med til at støtte kampen i at knække cancerens gåde. Billetterne købes i Fredensborg Boghandel, Jernbanegade 9A i Fredensborg.

Pladserne er unummererede, dørene åbnes klokken 18.30, torsdag den 24. oktober. Geo går på scene som den første, og det er klokken 19.30.

 {fcomments on}