Kultur- og Turismeudvalget udskriver igen i år en konkurrence om motiv til kommunens officielle julekort 2013.

Årets Motiv kan også blive brugt i andre sammenhænge. Kunstnere med bopæl i Fredensborg Kommune opfordres til at deltage i konkurrencen, der løber frem til mandag d. 7. oktober 2013.

Kunstneren bestemmer selv motivets form, udførelse og materialer. Værket kan være i olie, akryl, akvarel, foto eller noget helt andet. Hovedsagen er, at det er egnet til eventuel nedfotografering til ca. 10x20 cm og til reproduktion til brug for bl.a. julekort i A5-format. Kortene forventes trykt i ca. 700 eksemplarer.

”Vi har mange talentfulde kunstnere i kommunen. Med kunstkonkurrencen har nye og måske knap så kendte navne en mulighed for at komme bredere ud med deres værker. Jeg håber, at der kommer mange spændende og interessante bud på Årets Motiv”, siger Ulla Hardy-Hansen, formand for Kultur og Turismeudvalget.

Et dommerpanel bestående af medlemmer fra Kultur- og Turismeudvalget, Fredensborg Kommunes Kunstfond samt Fredensborg Kommunes direktion udpeger vinderen. Vinderen modtager en pris på 2.000 kr.

Alle de indsendte forslag vil blive vist i forbindelse med afsløring af vindermotivet, som finder sted i begyndelsen af november.

Du kan læse mere om konkurrencen på kommunens hjemmeside www.fredensborg.dk. Du kan også sende en mail til kulturkonsulent, Marie Louise Wittenkamp, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fristen for indsendelse af forslag er mandag d. 7. oktober 2013 kl. 12.00.

{fcomments on}