Lørdag den 28. September 2013 klokken 20.00 kan man opleve legedariske Chimbo´s Revival på Humle Pubben i Humlebæk Centret.

Chimbo´s Revival var for nyligt på tourne i England og medvirkede bla. i BBC programmet "On The Beat" med Spencer Leigh den 18 August 2012,de medvirkerde her igen 22 Juni 2013.

Chimbo`s Revival kommer fra Herlev,vest for København og de er atter på banen med deres festlige Rock`n`Roll Show.

Orkestret har specialiceret sig i en sjov blanding af gamle Rock klassikere og Comedy bla. med en række parodier. 

2012 blev året hvor Chimbo`s Revival optrådte en række store steder. Blandt andet på Langelandsfestivalen,og ikke mindst på Plænen i Tivoli foran 22.000 begejstrede tilhørere.

Et af de store triumfer i gruppens karriere var da de vandt DM i Tresser Rock i KB Hallen i 1995. Koncerten herfra er senere udgivet på CD.

I 1980 udviklede Chimbo et varmt venskab med det britiske Rock`n`Roll band The Swinging Blue Jeans der var et stort navn i tresserne. De to originale medlemmer i Swinging Blue Jeans: Ray Ennis og Les Braid så en del potentiale i Chimbo,og hjalp ham videre ind i branchen med kontakt til agenter osv. Både Les Braid på bas og Colin Manley på lead guitar har gæsteoptrådt i Chimbo`s Revival.

Udover dette har de ofte delt scene med hinanden i "tresserpakker" blandet andet med Swinging Blue Jeans, Hollies, Searchers, Brian Poole, Animals m.fl.

Chimbo`s Revival har haft fire hits i hele Europa med "Crazy Man Crazy", "I Saw Her Standing There", "Small Beer" og "Stuck In 64".

De to sidstnævnte er skrevet af Chimbos gamle ven Colin Manley, der var guitarist i Swinging Blue Jeans fra 1977 frem til sin død i 1999.

Chimbo`s Revival har også lavet et hav af TV Shows, og er blevet kendt for deres udholdenhed. Det kunne man se tre gange i Guinness Rekord Bog. Første gang i 1990 hvor Chimbo`s Revival den 23 Juni spillede fire koncerter i fire forskellige byer på tretten timer.

Anden gang var i år 2000 også den 23 Juni hvor Chimbo`s Revival spillede syv koncerter i syv forskellige byer på 24 timer.

Tredie gang var 2 Maj i 2012 hvor Chimbo´s Revival spillede otte koncerter i otte forskellige byer på 24 timer. 

I Maj 2012 var Chimbo`s Revival på en længere tourne i Danmark med legendariske The Animals fra Newcastle.

Bandleader Ingvar "Chimbo" Kristensen har været i Showbiz siden 1976. Han har stadig den originale og talentfulde guitarist Lars "Vegas" Hansen med i bandet,der medvirker på alle gruppens plader.

Chimbo`s Revival udgav i 2012 den anmelderroste CD "Cruisin`Down Memory -Lane" på SONY Records,modsat de tidligere plader udgivet på High Mountain Records.

Chimbo`s Revival består i dag af:

Ingvar "Chimbo" Kristensen: Lead Vokal og Guitar (originalt
medlem)

Lars "Vegas" Hansen: Lead Guitar og Backing Vokal (originalt
medlem)

"Hr.Doktor" Philip Knudsen:Trommer og backing vokal (joinede i 2007)


Søren Engel:Bass og backing vokal (Joinede i Marts 2013 efter Steen Lindbloms pludselige død.

Mange husker Søren Engel fra Delta Cross Band, C.V. Jørgensen, Link Wray Band, Jitterboys m.fl.

Det hele kan opleves nu på lørdag den 28. september på Humlepubben i Humlebæk. Musikken spiller op til dans klokken 20.00