Den lokale sanger Sten Sejr, kan i den kommende månedtid opleves ved flere arrangementer rundt om i lokal-området med sin hyldest til den britiske sanger David Bowie, så musikbranchen mistede den 10. januar 2016. Han mindes ved fire events af sanger Sten Sejr som selv er stor fan af kunstneren.

Den 10 januar 2016 mistede vi en fantastisk musikalsk kunster i David Bowie. Vi vil gerne mindes denne fantastiske person ved at lade Sten Sejr som selv er stor fan af kunstneren, spille hans version af David Bowies sange ved fredagsbaren.

Sanger, sangskriver og pianist Sten Sejr, vil give sin egen hyldest koncert til den store mester og akkompagnere sig selv på tangenter og selv om Sten til dagligt selv skriver sin egen musik under navnet StenoSaur (www.stenosaur.dk), vil han ved disse events 100% helliget musikken fra den menneskelige kamæleon, David Bowie.

Kom og hør anderledes versioner af nogle af de allerstørste hits og mindre kendte numre fra Bowies imponerende karriere på 50 år.

Fredag den 27. januar er det i Country Markedet i Jernbanegade i Fredensborg kl. 18.30 ved deres velkendte fredags bar. Husk at bestille bord og der afregnes entré i baren.
Fredag den 10. februar er det på Album Bar i Helsingør. Her er der allerede udsolgt. Så på grund af overvældende interesse afholdes en ekstra koncert lørdag den 18. februar klokken 20.00. Album Bar holder til på Hovedvagtsstræde 2B i Helsingør
Fjerde og sidste event i denne omgang er fredag den 24. februar klokken 20.00 på Kulturstationen i Humlebæk.

Skulle du være interesseret, men ikke kan deltage, så kan vi anbefale Sten Sejrs to udsendelser på Radio Humleborg om David Bowie. De kan aflyttes som podcast her:

og her