Den 4. februar 2023 er Nivå Amatør Teater udvalgt til at spille i Magasinet i Odense. De skal opføre Lotte Kjærup shortPlay, " I virkeligheden ". På scenen vil være Tanja Jøhnk og Jakob Heide og for instruktionen står Marian Løsekrug.

Udvælgelsen sker i forbindelse med 300 året for Dansk teater på dansk. For arrangementet står Dansk Amatørteater og scenekunst ( DATS ), som har udgivet 10 nyskrevne shortPlay i den anledning.

Stykket handler om hverdagens udfordringer i et ungt ægtepars liv. Om alle de pligter der tårner sig op, for at få et hus med to mindre børn til at fungere. Og ikke mindst handler det om vores måde at kommunikere på - det er heller ikke altid helt nemt - og kan have en overraskende udgang.

Nivå Amatør Teater fortæller at de har en stor udfordring ift rekvisitter. - Vi skal medbringe 2 vasketøjskurve fyldt med tøj i toget. Meeen den kan jo være vi kan låne på stedet, fortæller teateret i en presseinformation.

På scenen i Odensen vil være Tanja Jøhnk og Jakob Heide og for instruktionen står Marian Løsekrug.

- Vi er meget stolte og glæder os til at spille i et større forum og for en sal fuld af kritiske amatørteater folk, slutter Nivå Amatør Teater i deres presseinformation.

Forestillingen har tidligere været opført på hjemmebane i Teaterhuset i Kalvehaven.