For 23. gang spiller Fredensborg Brass Ensemble op til en festligt og underholdende nytårskoncert i Fredensborg gamle Biograf. Det sker søndag den 29. januar klokken 15.00. Ved lejligheden bydes der på bobler og lækker kransekage.

Fredensborg Brass Ensemble begyndte i 1998 og medlemmerne er øvede amatørmusikere, der alle har spillet i mange år. Besætningen består af cornetter/trompeter/flygelhorn, horn, tuba, euphonium, tromboner og slagtøj.

Ensemblets dirigent er Henrik Madsen, der til daglig er ansat som underviser ved Livgardens Tambourkorps og Tivoli garden. Henrik Madsen er uddannet trompetist og ensembleleder fra Det kongelige Danske Musikkonservatorium.

Ensemblet holder til i Fredensborg Kulturhus, hvor ensemblet afholder øveaftener og hvor ensemblets traditionelle efterårs- og nytårskoncerter afvikles.

Fredensborg Brass Ensemble har spillet koncerter i Helsingør Domkirke, Sthens Kirke i Helsingør, Fredensborg Slotskirke, Slangerup Kirke og i flere andre kirker på Sjælland og Bornholm. Desuden har ensemblet givet indendørs og udendørs promenadekoncerter i Fredensborg, Kokkedal, Humlebæk m.fl., ligesom ensemblet har været på koncertrejser til Færøerne, Berleburg (Fredensborgs venskabsby i Tyskland), samt på Bornholm m.fl.