Kunstforeningen for Humlebæk og Omegn holder efterårsudstilling på Humlebæk Bibliotek fra lørdag den 28. september til fredag den 11. oktober.

Der er fernisering lørdag den 28. september, hvor udstillingen åbnes af 1. viceborgmester Ulla Hardy-Hansen, og udstillingen kan ses mandag og onsdag 10–19, tirsdag, torsdag og fredag 10–17 og lørdag 10-13.

 

 

Der er 20 kunstnere, der udstiller 88 værker, og efterårsudstillingen er således et tilbud om at udstille for de mange dygtige kunstnere i foreningen og fra nærområdet.

 

 

Der kan ses værker af Gunhilde Sigrid Svendson, Jette Junget, Lene Lemaitre, Kis Bonde, Annette Kold, Lis Engel, Jens Guldberg, Kaare Paludan Seedorf, Elisabeth Kongstad, Hede Nordland, Hanne Winter Nielsen, Inge Dreyer, Annie Brostrøm, Hanne Jonassen,  Anni Rosenhøj, Jacqueline Uhrenholdt, Blanca Smitt. Jette Højdal Jensen, Anja Heilskov Movin og Johny Jack 

33 års fødselsdagsfest

Desuden holder foreningen 33 års fødselsdagsfest den 4. oktober med en tur til Bjørn Wiinblads hus i Lyngby. Der er kun plads til 16 deltagere på turen, der bliver besat efter først til mølle-princippet.