Der er så godt som alt udsolgt når Fredensborg Jazzklub starter sæsonen, fredag den 7. okt. Her gæster Doc Houlind´s revival all stars klubben og det sker i nye omgivelser på Restaurant Sweet Spot i Fredensborg Golf Klub.

Doc Houlind var i mange år fast trommeslager hos Papa Bue´s Vinking jazzband, i dag er han selv kapelmester i sit eget orkester. Bandet består af yngre såvel som meget erfarne musikere. Alle ejer den største lidenskab for den ægte New Orleansstil, som den blev introduceret til os af de første amerikanske bands, der kom til Europa repræsenterende jazzrevival-perioden. Det var netop den som udviklede det europæiske jazz boom i 50´og 60’erne.

Jazzklubben er i denne sæson flyttet fra Store Kro til Fredensborg Golfklub. Men det var med lidt skepsis i maven. - Vi var lidt i tvivl på om folk, nu kunne finde der ud, da man skal ad Skovsvinget via en skovvej for at komme ud til restauranten. Men det lader til at publikum godt kan finde frem til Sweet Spot, fortæller Ole Holde i et interview til Radio Humleborg.

Når man ikke at deltage i arrangementet i oktober, som er der også jazz i november og december, hvor der også allerede solgt en del billetter, oplyser Ole Holde.  Hent sæsonprogrammet i Fredensborg boghandel eller se det på humleborg.dk

Jazzarrangementerne i Fredensborg Jazzklub indledes med 2 retters jazzmenu kl. 17,30 og musikken spiller op til dans kl. 19,00. Billetprisen for jazzmenu og musik er 300,- kr.