I anledningen af, at det i 2022 er 300 år siden at Fredensborg Slot stod færdigbygget, og dermed dannede fundamentet for etableringen af Fredensborg by, arrangerer og afholder kulturforeningen Fredensborg Smukkest Uge3480 – Fredensborg Kulturuge. Det sker med et stort program der både byder på kirkegårdsvandring, stand-up, loppemarked og besøg af en ægte Shu Bi Dua entertainer.

Uge3480 – Uge 34, 8 dage fyldt med spændende aktiviteter for byens borgere, der starter med loppemarked, kulminerer med live-musik fredag og lørdag.

Der arbejdes med programmet helt frem til Uge3480 skydes i gang.

Vi kan nævne at der blandt andet er åben mølle på Højsager mølle hele ugen.

- Søndag den 21. august er der loppemarked i gågaden.

- Mandag kan man komme på literær byvandring og.

- Tirsdag er der kirkekoncert i slotskirken og tirsdags-bingo.

- Onsdag er der stand up comedy med Uffe Holm som vært og man kan også komme på kirkegårdsvandring.

- Torsdag er der jazz & Grill samt mens night. Fredag er musikdag med Den kongelige Livgardes Musikkorps, Fredensborg Brass Ensamble, Silke Bolm Duo og Tons of Summer.

- Lørdag er der jazz med Six Foot Stompers. Man kan også opleve en ægte Shubber, når Bosse og hans duo ShuBiDuo optræder med ægte Shu Bi Dua Hits. Bosse var i sin tid med i de orginale Shi Bi Dua og bor i dag i Fredensborg. Lørdagen slutter med det kendte Helsingør party band, Beverly Hills Orchestra. De medbringer en kendt solist. Hvem det er, er endnu ikke afsløret, men tidligere har de spillet med navne som Morten Remar, Bobo Moreno og Mark Linn.

Følg med på hjemmesiden www.uge3480.dk eller deres Facebook-profil, hvor alle aktiviteterne offentliggøres, efterhånden som de falder på plads.