Når Fredensborg Jazzklub vender tilbage med efterårssæsonen, bliver det med musikalske navne fra både Sverige og Tyskland. Sæsonen indledes dog med et dansk jazzkoryfæ. Nyt spillested er restaurant Sweet Spot i Fredensborg Golf Klub.


Det bliver Doc Houlind´s Revival All Stars, der fredag den 7. oktober indleder sæsonen.
Bandet er under ledelse af Søren ”Doc” Houlind på trommer og vokal og ellers består bandet af yngre såvel som meget erfarne musikere. Alle ejer den største lidenskab for den ægte New Orleansstil.
Orkestret har længe været kendt for at være det bedste af sin art i Europa… I dag er det måske det eneste…

 

 

Sæsonens andet arrangement afvikles fredag 4. november og her kommer det svenske toporkester Carlings Family Band.

De er et af Sveriges mest efterspurgte jazzbands, hvor familien Carling spiller på de fleste instrumenter. Bandet er stiftet af Aina og Hans Carling, og børnene Gunhild Carling (trompet m.v.), Max Carling (klarinet) og Ulf Carling (trommer) er sammen med deres børn. En rigtig musikalsk familie, der har optrådt på alle de store scener i Europa og på det seneste har Gunhild Carling fået sig en stor karriere i USA.

 

 

Til december kommer der tysk besøg i form af Norbert Susemihl´s Joyful Gumbo der optræder fredag den 2. december.
Den tysk/danske trompetist Norbert Susemihl har med sit Joyful Gumbo sammensat et rigtig spændende nærmest internationalt jazzband. Sammen med Norbert Susemihl er det er svenske Hans Ingelstam på trombone og australske Chris Tanner (der nu bor fast i Danmark) på klarinet, som er frontfigurer i bandet.

En gruppe af yngre musikere tager sig af rytmegruppen, og der gør det gør det rigtig godt. Bandet spiller et bredt udvalg af den traditionelle jazzmusik, så der er bestemt noget at glæde sig til.

 

Middag og dans

Jazzarrangementerne indledes med 2-retters jazzmenu restauranten kl. 17,30. Billetprisen for en 2-retters jazzmenu og musik er 300,- kr. Hvis der er plads, kan man deltage fra kl. 19,00 uden menu for 100,- kr.
Restauranten har rimelige priser på drikkevarer, og der kan købes kaffe og kage efter at man har spist en god jazzmenu. Musikken spiller op til dans fra klokken 19.00.

Restaurant Sweet Spot ligger i Fredensborg Golfklub, Skovsvinget 25 i Fredensborg.
Se mere på humleborg.dk under jazzklubben.


Billet og bordbestilling

Billetsalget til disse tre arrangementer er skudt i gang og flere har allerede booket sig ind. Ønsker man at deltage i et af arrangementerne Kontaktes jazzklubbens formand Ole Holde på E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 20675225
Når man bestiller bord og billetter skal man samtidig indbetale billetprisen for det bestilte antal billetter til jazzklubbens bankkonto i Nordea: 2276 - 8128 519085 eller via Mobile Pay på 20 67 52 25.