I dagene 30. juni til 5. juli tager 30 medlemmer fra Berleburg-Klubben til den årlige skyttefest i Bad Berleburg. Allerede efter ankomsten torsdag, er der modtagelsesfest for deltagerne sammen med klubbens søsterforening Fredensborg-Ring med grillmad og tysk fadøl

På grund af Coronasituationen har skyttefesten været aflyst i både 2020 og 2021, så medlemmerne har senest være til skyttefest i 2019.
På et netop afholdt medlemsmøde forud for busrejsen, var der stor glæde at spore hos deltagerne, som helt klart har savnet den store byfest i Berleburg, som skyttefesten jo er..

I forbindelse med besøget i Berleburg er der, udover deltagelsen i selve skyttefesten lørdag og søndag, arrangeret et par udflugter med bus i området.

Fredag skal gruppen på besøg i et træskærerværksted kalder Drehkoite i byen Girkhausen, som er en af de mindre landsbyer i Berleburg Kommune.

Mandag kører bussen til byen Willingen lidt nord for Bad Berleburg, hvor deltagerne skal besøge området stor skihopbakke Mühlenkopfschanze.
Deltagerne skal også med svævebane til toppen af Ettelsberg, hvorfra der er en fantstisk udsigt over byen Willingen.

Efter hjemkomsten til Bad Berleburg er Fredensborg-Ring værter ved et afslutningsparty med øl og pølser - ja det er jo Tyskland - inden rejsen går tilbage til Fredenborg tirsdag morgen.