Der er lagt op til en festlig og farverig søndag d. 26. juni, hvor Børnejazz Fredensborg inviterer til et brag af en gratis sommerkoncert under åben himmel for både børn og deres forældre eller bedsteforældre.

 

”Det er helt ekstraordinært at vi har fået mulighed for at holde en gratis koncert til glæde for alle byens børn, forældre og bedste forældre og det kan udelukkende lade sig gøre fordi dette arrangement er støttet af Fredensborgs Kommunes Kulturudvalg” fortæller Mette Riis, som stiftede Børnejazz Fredensborg tilbage i 2015.

 

OM ASTRO BUDDHA AGOGO

Når der bookes til Børnejazz Fredensborgs koncerter skal det være fra øverste hylde, dygtige professionelle musikere med et skarpt børnekoncept - og denne gang er ingen undtagelse, her er det bandet Astro Buddha Agogo, som lægger vejen forbi amfiscenen. I november ’21 blev Astro Buddha Agogo nomineret til Danish Music Award som årets Børnejazz-orkester.

For Astro Buddha Agogo er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik – kun god musik, som skal kunne mærkes helt nede i kroppen. De er fulde af rytmisk drive og eminente til at stable en fest på benene for både store og små. Når musikken spiller er det svært for både børn og voksne at sidde stille.

BØRNEBAREN ÅBNER KL. 13.30

Koncerten er udendørs, men derfor skal I ikke snydes for Børnebaren, hvor der er juice og Madkollektivets friskbagte boller til børnene og kaffe til de voksne. Kom gerne i god tid, så I kan nå at forsyne jer i baren og finde en god plads inden koncerten starter kl. 14.

 

Billet:

Koncerten er gratis og du skal blot møde op med dine børn, børnebørn, bedsteforældre, naboer, som du vil dele en festlig søndagskoncert med. Det er dog en god idé at møde op i god tid, så I kan finde en plads og forsyne jer i baren inden koncerten starter kl. 14.

 

Koncerten er udendørs, men derfor skal I ikke snydes for Børnebaren, hvor der er juice og Madkollektivets friskbagte boller til børnene og kaffe til de voksne helst som I kender det.