I 2022 fejrer Cirkus Baldoni 20 års fødselsdag med et festfyrværkeri af show, dans, morskab, gys, grin og fabelagtige artister. Deres forestilling lægger vejen forbi Fredensborg onsdag den 22. juni 2022 og Humlebæk henholdsvis den 29. og 30. juni. Alle dage er det kl. 17.00

I Fredensborg opføres forestillingen på Cirkuspladsen ved Fredensborg Stadion på Kastanjevej og i Humlebæk er det på Boserupvej.

Cirkus Baldoni er kendt som cirkusset uden dyr, og aligevel ikke. Alle, ikke mindst børnene, kender jo løven Leonardo og hunden Charlie, de er selvfølgelig med, men nu har både en elefant, søløve, papegøje og hest fundet vej til Baldoni´s manege, men et er sikkert, der er ikke nogen der kan være allergiske overfor de skønne dyr, som er med i årets forestilling.

Glæd Jer til at møde en perlerække af superdygtige artister der igen i år bliver præsenteret af bugtaler og musicalstjernen Peter Nørgaard. Klovnen Allando er også med igen og har fundet på helt nye løjer. Den smukke cirkusprinsesse hænger højt under kuplen i hendes reb, den superseje monocyklist Lénárd assisteret af den skønne Daniella, Line Carol jonglerer med bolde, ikke bare i luften men også i gulvet på instrumenter hvor hun spiller på både trommer og klaver. Stefan udfordrer sig selv med balance på stigen og Janacek Boys giver den gas i deres nye kaskadørnummer.

Som en ekstra event er der familiekoncert med Arne Alligator torsdag den 30. juni kl. 11.00 i Humlebæk. Med over 150 millioneer streaminger på YouTube er Arne Alligator et af de mest populære børnebands i Norden.