Tag hele familien med til KulturStationen d. 12. juni og se den morsomme dukkeforestilling om den fattige fisker og hans grådige kone.

Andersens Kuffert Teater har ladet sig inspirere af Brødrene Grimms eventyr om fiskeren og hans grådige kone, når de søndag d. 12. juni kl. 10.30 besøger KulturStationen i Humlebæk og opfører den udendørs teaterforestilling ”Konen i muddergrøften”.

Fiskerens kone Ilselill ønsker sig et slot med udsigt, og en støvsuger vil hun også have. Ilselills mand – Fiskeren - vil bare have ro til at fiske, så han kan få en god fiskesuppe. Da fiskeren en dag fanger en talende fisk, får Ilselill et større hus, men hun glemmer samtidig sin mand, og at der er en, som elsker hende, som hun er.

”Konen i muddergrøften” er en morsom dukketeaterforestilling om at lære at sætte pris på det nære. Forestillingen er for børn i alderen 3-9 år og deres familie og er gratis med billet, som kan hentes her via bibliotekets hjemmeside. Det er også muligt blot at dukke op på dagen, såfremt der er plads.

Arrangementet er et samarbejde mellem Fredensborg Bibliotekerne og KulturStationen i Humlebæk.

Link til billetter: https://www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrangementer/boern-foraeldre/konen-i-muddergroeften-andersens-kuffert-teater