Fredensbirg gamle biograf lægger lokaler til når der søndag den 23. januar er nytårskoncert med Fredensborg Brass Ensemble. Arrangementet begynder klokken 15.00.

- I 2020 nåede vi nytårskoncerten inden corona lukkede landet. I 2021 måtte vi springe over og i år er Gamle Bio lukket til pga. corona og med den 16.1.2022. Men herefter er vi klar, hvis corona giver os lov, fortæller Poul Juul fra Fredensborg gamle bio i en pressemeddelelse.

I spændt forventning har musikerne øvet sig, pudset messing- og sølvinstrumenter, og Fredensborg Brass Ensemble er mere end klar til for 22. gang at spille året i gang med et festligt og underholdende program.

Traditionen tro er både H.C. Lumbyes Champagnegalop samt Salut For August Bournonville på programmet. Desuden spiller ensemblet en række andre kendte og populære melodier, f.eks. fra West Side Story af Leonard Bernstein.

Med koncerten vil også hylde HM Dronnings Margrethe med sit 50-års regeringsjubilæum. Og Fredensborg Slot og By med det kommende 300-års jubilæum.


Igen i år er det Henrik Madsen, uddannet trompetist og dirigent, selv komponist og musikalsk leder ved Tivoli-garden, der svinger taktstokken og introducerer musikken til publikum.


Den Gamle Biograf i Fredensborg vil være festligt pyntet til lejligheden, og i pausen bydes der på bobler og hjemmebagt kransekage.
Billetter koster kr. 100 per person og kan købes på www.fredensborgbio.dk

Arrangørerne følger coronasituationen nøje og følger myndighedernes anvisninger. Publikum opfordres til at medbringe coronapas og mundbind/visir for en sikkerheds skyld. Skulle det blive nødvendigt at aflyse koncerten, bliver købte billetter straks refunderet.