Fredensborg Kommunes kulturudvalg indbyder til årets sidste forfatter-foredrag, det finder sted lørdag den 27. november på Nivå Bibliotek kl. 13-15. Her er det forfatteren Katrine Marie Guldager, der kommer og fortæller om sin seneste roman ”Det samme og noget helt andet”, der udkom i starten af 2021.

Bogen er en autofiktiv roman, der i to spor følger jeg-fortælleren i en tiårsperiode. Bogen er med forfatteren egne ord 50% auto og 50% fiktion.

Katrine Marie Guldager debuterede i 1994 og har siden da været en både meget produktiv og læst forfatter. Hun bevæger sig inden for mange genrer og har både udgivet digte, noveller, romaner samt børnebøger. Hun har gennem tiden modtaget adskillige litteraturpriser for sit forfatterskab bl.a. Klaus Rifbjergs Debutantpris for lyrik, Kritikerprisen og Statens Kunstfonds Livsvarig ydelse.

Denne forfatteraften er en del af Kulturudvalget i Fredensborg Kommunens foredragsrække, hvor der bliver sat fokus på litteraturen ved at indbyde aner-kendte, danske forfattere til at fortælle om deres forfatterskab.

Arrangementet koster 50 kr., og billetter kan købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside på: www.fredensborgbibliotekerne.dk eller på et af bibliotekerne i Fredensborg Kommune.