Lørdag den 20. november klokken 19.30 kan man opleve den arkustiske trio Shrink Freud i Teaterhuset, Kalvehaven 6 i Nivå. de fortolker et af verdens mest kendte bands, Pink Floyed.

Shrink Freud styrer uden om Pink Floyds pompøse rocklyd og skærer sangene ind til benet med klaver, akustisk guitar og tre sangstemmer.
Anders Haahr på tangenter suppleres af Stine Liebman (sang, keyboard) og Thomas Ulrik Larsen (sang, guitar), som begge har mange års erfaring i et af landets mest populære Pink Floyd-coverbands.

I Teaterhuset bliver de nøjagtige kopier erstattet af smukke fortolkninger, der giver plads til Roger Waters' fine sangtekster og Pink Floyds lige så fine melodier.

Der dykkes ned i mange af de numre, som de gængse Pink Floyd-kopibands ikke tager op, og med klaver, akustisk guitar og tre sangstemmer bliver lydbilledet IKKE det, du kender fra stadionrockbandet Pink Floyd. Til gengæld får du de originale fortolkninger og skarpt profilerede tekster, som understreger, at Pink Floyd skrev sange, der kan tåle at få vendt vrangen ud. Stine, Anders og Thomas Ulrik vil give jer en intim og pletvis direkte sjov Pink Floyd-aften i Teaterhusets fine sal sal.

Man kan bare møde op, men også sikre sig billetter på forhånd via hjemmesiden www.musiklaug.dk  , hvor der er et link til billetbestilling.
De koster 80 kr for medlemmer af Nivå Musiklaug og 120kr for andre gæster.