Love is not just in the air. Det er også virkelig meget i bøger, og det tema bliver der kigget nærmere på d. 20. november på Fredensborg Bibliotek.

Lørdag d. 20. november kan man godt risikere at få lidt røde kinder på Fredensborg Bibliotek klokken 11-13, når forfatterne Nanna Foss og Ditte Wiese tager fat på emnerne kærlighed og sex i ungdomslitteraturen. Kærlighed er nemlig en markant faktor i litteraturen - og ikke kun inden for romancegenren. Men hvorfor er følelser en så stor drivkraft i historiefortælling? Hvor mange forskellige former for kærlighed kan man egentlig beskrive i en bog? Må man være grafisk, når man skriver om sex til unge? Og er der forskel på, hvordan kærlighed og sex præsenteres til forskellige køn?

Tag dine gode venner i hånden, lad mor og far blive hjemme og kom til et tabu-frit arrangement med både faglighed, humor og røde kinder – og hvor man selv er velkommen til at tage del i diskussionen.

Nanna Foss er mest kendt som forfatter til den populære sci-fi serie Spektrum, om en gruppe børn, der får vendt op og ned på deres liv, da de hver især udvikler særlige evner og sammen kan rejse i tiden.

Ditte Wiese er forfatteren bag de to hårdtslående YA romaner, Provinspis og Og så drukner jeg - begge er absolutte must reads.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond. Det henvender sig til unge, og det er gratis at være med. Billetter skal hentes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.