Tirsdag den 21. september fra kl. 17 til 21 afholder Kulturudvalget Kulturkonferencen 2021 med temaet ”Kultur & Erhverv”. Det hele foregår på Rådhuset i Kokkedal, Egevangen 3B.  Kommunens kulturforeninger, kulturinstitutioner og en række lokale erhvervsdrivende er inviteret til at deltage i konferencen, der vil fokusere på udviklingsmulighederne i nye samarbejder mellem det lokale kultur- og erhvervsliv..

Der er 150 pladser til konferencen, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Det er muligt at tilmelde 2 deltagere fra hver forening, institution eller virksomhed.

 

Program for Kulturkonferencen 2021


  • Velkomst v/borgmester Thomas Lykke Pedersen og formand for kulturudvalget Ulla Hardy-Hansen
  • Introduktion til aftenens program v.moderator og journalist Helle Solvang
  • Kultur og erhverv i byudviklingen i Fredensborg Kommune
  • Den nye nøgle:Partnerskaber og organisering v. Julie Holck Ph.D. og partner i LivingCities
  • Interview med Ulla Tofte, direktør for M/S Museet for Søfart
  • Når erhverv og kultur samarbejder–erfaringer, overvejelser og det lokale perspektiv v. Tommy Pedersen, bestyrelsesformand i Bodum House og tidligere direktør i Augustinus Fonden
  • Kåring af Årets Motiv 2021
  • Kunsten i byudviklingen og museets outreach v.museumsdirektør Andrea Rygg Karberg, Nivaagaards Malerisamling
  • Paneldebat - politikere, lokale iværksættere og repræsentanter fra kulturlivet debatterer muligheder og opmærksomhedspunkter i fremtidens samarbejder mellem kultur og erhverv

Oplægsholdere

Julie Holck er en førende nordisk kapacitet inden for organisering og innovation af privat-offentlige bysamarbejder og nye tilgange til udvikling af levende byer. Med fokus på det enkelte steds kvaliteter, styrker og mennesker rådgiver hun kommuner, fonde, private virksomheder og developere i forhold til, hvordan man kan styrke byers synergi, attraktionskraft, bæredygtighed og identitet.

Ulla Tofte er direktør på M/S Museet for Søfart og bestyrelsesmedlem i Dansk Erhverv.

Tommy Pedersen er formand for Bodum Invest AG Schweiz og næstformand i den globale Bodumkoncern.
Han er endvidere formand for Maj Invest koncernen og næstformand/medlem af et antal danske og internationalebestyrelser. I samspillet mellem kunst og erhverv har han en baggrund som mangeårig adm. direktør for Augustinus Fonden, formand for Royal Unibrew og bestyrelsesmedlem i Tivoli.

Andrea Rygg Karberger direktør for Nivaagaards Malerisamling og tidligere museumsinspektør på ARKEN Museum for Moderne Kunst.
Andrea fortæller om Nivaagaards Malerisamlings arbejde med at række ud i lokalsamfundet og skabe sammenhængskraft gennem diverse kunstprojekter som f.eks. en kartoffelmark.