Den kommer til at stå på dage med MOR!, Mamma Andersson og værker fra museets samling - inspiration og fordybelse maleri, skulptur, collage og grafisk tryk, når der er billedværksted for voksne i dagene 3. til 6. august kl. 11-16 på kunstmuseet Louisiana i Humlebæk.

Udstillingen MOR!Livets begyndelse – maleri, skulptur, installation, film, musik og litteratur – 150 værker, en sanselig fortælling på kryds og tværs af kultur- og kunsthistorie om moderskabet – og Mamma Andersson – Humdrum Days, et univers af fængslende fortællinger i maleriet, med en helt særlig skønhed, tit ladet med foruroligende spænding – og værker fra museets samling er inspirationskilder til Sommerens Billedværksted for voksne, der begynder tirsdag den 3. august.

Billedværkstedet, der afholdes i museets møderum (under Louisiana Café), ledes af Louisianas kunstformidlere og henvender sig til dem, der har lyst til at fordybe sig i de enkelte værker og få fingrene i kunstens materialer og teknikker.

Hver dag indledes med en dialogbaseret omvisning – udenfor og indenfor – hvor man taler om værkerne og tegner skitser.
Og bagefter arbejder man i værkstedet med forskellige materialer og teknikker, der knytter sig til udvalgte værker.
Maleri i store formater, skulptur, collage og grafisk tryk står blandt andet på programmet.

Billedværkstedet, der løber over fire dage (uge 31), afsluttes med fernisering fredag den 6. august
kl. 16-17, hvor familie og venner er velkomne.

Prisen for at deltage er 2100 kr. – 1900 kr. for medlemmer af Louisiana Klubben – og det inkluderer bl.a. entré til museet, værkstedsarbejde, materialer, kaffe, te, frugt og grønne snacks.

Louisiana tager højde for myndighedernes restriktioner i lyset af Covid-19.
Tilmelding og yderligere oplysninger på www.louisiana.dk.