To events for unge i sommerferien: Mini-festival med Open Air, hvor der vises ’Nobody’ ved Bjerre Strand d. 29. juli og Street Day på Bølgepladsen Kokkedal med masser af street aktiviteter d. 5. august.

Sidste års sommerafslutning har sat sig fast i dét center i hjernen, hvor minderne holdes kært. Sommeren 2020 blev nemlig i Ungfredensborg afsluttet i stor stil med bl.a. film på kæmpeskærm og koncert med det talentfulde ungdomshold, UC-Stars. Alt sammen udendørs i helt perfekte skovgrønne omgivelser. En helt igennem magisk aften ved Byens Hus i Kokkedal.

Af flere årsager. Bl.a. pga. foråret forinden, som virkelig må siges at være forsømt. Med online-undervisning, mundbind og afstand til hinanden. Noget, vi
ikke er sønderligt begejstrede for i Ungfredensborg, hvor vi er glade for nærvær og fællesskab.

I år har vi haft lignende tilstande, hvorfor at vores festlige sommerevents bliver lige så tiltrængte og forfriskende som sidste år. Den her gang er ambitionsniveauet hævet og programmet udvidet i sådan en grad, at vi ikke kan nå at brænde alt krudtet af på én dag. Derfor afholder vi to store events i form af en Street Day og en Minifestival.

Til Minifestival ved Bjerre Strand i Humlebæk, torsdag d.29. juli kl. 16-23, vil der være DJ, Graffiti-workshop, Mega-Bordfodbold, Bumperballs og meget mere. Vi skal selvfølgelig også høre, hvad UC-Stars har at synge, og slutter aftenen af med Open Air i samarbejde med HumleBio, hvor vi ser actionkomedien ”Nobody” på megaskærm i det fri.

Til Street Day på Bølgepladsen i Kokkedal, torsdag d. 5. August kl. 14-20 har vi profesionelle instruktører, som laver workshop i Skate, Basket, Break og Street Soccer. Derudover kommer Brandkadetterne forbi med brandbilen og vi skaber stemning med DJ Lounge, UC-Stars-koncert og meget mere.
Til både Minifestival og Street Day skal vi også have lavet ét stort fælles Street-ArtKunstværk, så vi kan mindes dagen på en lidt anderledes måde end det gode gamle fotografi. Alle er velkomne til at sætte sit præg på værket og forevige disse to dynamiske dage, hvor der virkelig er noget til enhver smag.
Til begge events er alle aktiviteter gratis, og der vil der være mulighed for at købe spiseligt og drikkeligt.

Dagene er målrettet aldersgruppen 12-18 år, men alle er velkomne. Vi håber på at se mange, nu hvor vi rent faktisk må være mange.  Se mere på www.ungfredensborg.dk under Sommer2021