Lær at lave plantetryk med trykpresser og valser, farverige og fantasifulde blomster af crepepapir og nærstudér det forunderlige planteunivers og tegn plantecroquis. Nivaagaards Malerisamling og museets huskunstnere byder tre uger i sommerferien på åbne værksteder i parken for alle børn over 7 år og deres voksne.

Her kan man skabe egne værker, der går i dialog med naturen og lade sig inspirere af museets aktuelle særudstilling 'Anette Harboe Flensburg. Træerne findes'.

De åbne familie-værksteder er gratis for museets gæster. Entrébillet 90 kr./gratis for børn og unge under 18 år og museets årskortholdere. Materialegebyr 25 kr. pr. person.

Kom og vær med:

 

Plantetryk
Onsdag 14. og torsdag 15. juli kl. 11-14
Kom og lær teknikken bag monotypi-tryk. Sammen med huskunstner Lisa Marie Frost skal vi arbejde med trykpresser, valser, oliefarver og vandkar og skabe smukke, unikke afbildninger af naturens planter.
For børn (fra 7 år) og deres voksne.

 

 

Crepepapirblomster
Onsdag 21. og torsdag 22. juli kl. 11-14
Kom og leg med crepepapir! Vi skal klippe, klistre og forme crepepapir til flotte papirblomster sammen med multikunstner Stine Elle.
For større børn og deres voksne.

 

Plantecroquis
Onsdag 28. og torsdag 29. juli kl. 11-14
Vi nærstuderer det forunderlige planteunivers og tegner små, lange, snoede, skæve, tykke og vilde planter - med blyant, blæk, akvarel, maling og kul. Vores huskunstner Lisa Marie Frost viser hvordan.
For børn (fra 7 år) og deres voksne.

 

Leg på skulpturen
Oplev også foran museet Isamu Noguchi's Play Sculpture (Lege skulptur) udlånt til museet af Danh Vo fra egen samling.

Den japansk-amerikanske kunstner Isamu Noguchi (1904-88) designede i 1975 den organiske skulptur til sine utopiske lege-landskaber til børn og voksne. Udgaven, der nu kan opleves foran Nivaagaards Malerisamling, er produceret i 2018 af Danh Vo efter aftale med Noguchi estate.