Sommer i Humlebæk byder på sjov og hyggelig sommerunderholdning for alle aldre, når den grønne trekant ved Humlebæk Station lægger plæne til en række gratis arrangementer i juli og august.

Kom og dyrk Tai Chi, se dukketeater, tag med på en litterær vandring, oplev en teatralsk vandreforestilling eller læn dig tilbage i solen og nyd en god koncert.

En række samarbejdspartnere er gået sammen om at skabe liv i hjertet af Humlebæk hen over sommeren til glæde for både store og små. Under den fælles hat Sommer i Humlebæk har foreninger, bibliotek og en lokal kaffebar sammensat et spændende program, hvor byrummet i trekanten tilsættes liv og glade dage. Den grønne trekant indgår i den kommende helhedsplan for Humlebæk Bymidte, og sommerens festligheder skal være med til at vise, at byrummet i fremtiden kan anvendes til meget mere end det bliver i dag.

Sammen med byens anden kulturbastion – Kulturstationen, Musikteatergruppen Ragnarock, Humlebæk bibliotek og Lind´s Kaffebar skiftes de til at lave lørdags- og søndagsevents i udvalgte weekender hen over sommeren.

Der bliver rig mulighed for at gå på opdagelse i byen, da Sommer i Humlebæk ud over arrangementer på trekanten også byder på vandringer rundt i byen. Humlebæk bibliotek inviterer til spændende litterær vandring, og Musikteatergruppen Ragnarock har premiere på en vandreforestilling, der er kulminationen på en uges sommercamp for teaterinteresserede unge.

Sommer i Humlebæk er støttet af Kulturudvalget i Fredensborg Kommune og afvikles i perioden fra den 4. juli til den 21. august. Alle arrangementer er gratis og afvikles efter gældende retningslinjer ift. corona.