Torsdag den 24. juni om eftermiddagen overrakte borgmester Thomas Lykke Pedersen og udvalgsformand Kristian Hegaard foreningsprisen til foreningen Liv i Lergravene.

Kristian Hegaard sagde bl.a.

”Siden I blev stiftet, har jeres forening lagt et kæmpe arbejde i at gøre området omkring Lergravene i Nivå til et dejligt sted, som man har lyst til at besøge.Igen og igen.

I har også bidraget til den store udviklingsplan af området, og har samtidig gennem en række årlige aktivitetsdage gjort Lergravene til at sted, som folk i Nivå kender.
Lergravene er altså blevet et sted, hvor man samles og mødes – og hvor man både kan lære om og være i naturen.

Jeres forening har fra sit allerførste år vist, at det er muligt at skabe et væld af aktiviteter i Lergravene.

På den store aktivitetsdag, Liv i Lergraven, formår jeres forening at samle en lang række lokale aktører og foreninger i et sand overflødighedshorn af aktiviteter.

Mange flere dage er kommet til i løbet af årene, fx ”Sct. Hans i Børnehøjde”, Affaldsindsamlingen sammen med Danmarks Naturfredningsforening, Naturdagen og sidst Halloweenløbet "Horror walk".

Går man gennem Lergravene i dag, vil man typisk møde folk som går tur, børn der leger, og grupper der har slået sig ned omkring et bål til en hyggelig dag.

Og lister man længere ud i hjørnerne, så møder man måske en fotograf på fuglejagt, en som har slået sig ned med en bog, eller en lystfisker som nyder freden.

Så der er med andre ord virkelig kommet liv i lergravene”.

Tak for indsatsen – og tillykke med prisen!