Den 19. juni er der oplæsning for børn af billedbøger med en ægte drag queen ved navn Ramona Macho. Det foregår på Humlebæk bibliotek klokken 11.00 og Ramona Macho vil tage sine yndlingsbilledbøger med og læse højt af dem for de 3-7-årige og deres voksne ledsagere i en halv times tid. Bagefter vil der være mulighed for at få taget et billede sammen med Ramona Macho. 

”På Fredensborg Bibliotekerne har vi valgt at sætte fokus på FN’s verdensmål set ud fra et dansk barns perspektiv,” siger leder af Fredensborg Bibliotekernes børnefagteam Maria Björnsdóttir.

”I det første halvår af 2021 har vi fokus på verdensmål nr. 5: Ligestilling mellem kønnene. Vi håber på at kunne udfolde verdensmålet på en interessant, lærerig og måske endda sjov måde igennem arrangementer for børn i forskellige aldersgrupper og familier. Med disse håber vi på at kunne koble nogle spændende og sjove aktiviteter her og nu med en spirende bevidsthed om, at hvad vi siger, gør og tænker i dag har en stor betydning for fremtiden.”

Selvom arrangementet er målrettet de 3-7-årige er andre også velkomne, hvis man er interesseret i at møde Ramona Macho. Billetter bestilles på https://www.place2book.com/sw2/sales/7bjf25ycdq