Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Fra den 5.-9. August 2013 kan du i Fredensborg Kommune opleve en mand med frøer, gamle mennesker fra Frankrig, unge breakdancere, lokal teater,international teater, nogle folk fra Egypten, en pige på stylter, to venner der jonglerer og meget mere under Gadeteaterfestival 2013.

Det hele kan opleves under Gadeteaterfestivalen 2013, der afvikles i Humlebæk, Nivå og Kokkedal i et samarbejde mellem Teaterfroeningen Fredensborg, Kokkedal på vej og Helsingør teater.

Festlighederne starter i Egedal medborgerhus klokken 17.00 med en åbningsreception. Kl. 17.30 kan man så opleve forestillingen "Jeg venter bare..." med franske Mine de Rien. Det er en meget morsom forestilling for alle om alderdommens glæder og sorger. Publikum inviteres med indenfor på plejehjemmet,hvor personalet hellere plejer sig selv end vores ældre medborgere. Vi er med ved spisningen, eftermiddagsluren og i terapien.

Fra den 6. - 9. august er der alle dage kl. 11.00-13.00 teaterworkshop ved nr. 37 i Egedalsvænge. Alle er velkomne! StylteSigne er som altid parat til at lære dig en masse om teater og gøgl. I år har hun taget 7 gode venner med fra Egypten, som du kan spille teater sammen med!!

De næste dage kan man opleve følgende:

Tirsdag den 6. aug. Kl. 16.00 “Farvernes Revolution” på Egelunden  
Onsdag den 7. aug. kl.10.00 “Kommer du?” på Egelunden
Onsdag den 7. aug. Kl. 19.00 “Det 9. segl” Nivå Havn
Torsdag den 8. aug. Kl.10.00 “Cool Frogs” V/ Skovengen 40
Torsdag den 8. aug. kl.19.00 “Det 9. segl” Humlebæk Center 26, “Let’s Move“

Efter en fantastisk uge med masser af teater og gøgl slutter vi af med et brag af en fest!! StylteSigne og Al Khayal fra Egypten vil sammen med den lokale musikteatertrup Ragnarock og de mange børn og unge arrangere en finale. Kom forbi pladsen ved Egelunden og oplev en unik og impulsiv gadeteaterforestilling.Det foregår fredag den 9. aug.Kl. 13.00 på Egelunden.

Læs mere på www.teaterfred.dk

{fcomments on}