Tirsdag den 2. marts klokken 11.00 åbnede Louisiana Butik. Museet er fortsat nedlukket, der er endnu ikke adgang til udstillinger, Skulpturpark, cafe eller andre områder på museet. Åbningen af Louisiana Butik sker som følge af, at der fra i dag den 1. marts er givet grønt lys til, at såkaldte udvalgsvarebutikker kan slå dørene op.

Louisiana Butik åbner med mulighed for at bytte julegaver og at spare op til 40% på varer på udsalg. Og så er butikken naturligvis fuld af forårsnyheder.

Carsten Skjøt, økonomidirektør på Louisiana: ”Vi åbner Louisiana Butik, fordi det nu er en mulighed i denne fase af genåbningen – og fordi vi derved kan få hjulene lidt i gang på et ellers nedlukket museum. Vi vil også gerne yde butikkens kunder den service, at de kan få byttet julegaverne og handle varer på udsalg. Det bliver skønt igen at se kunder i butikken, og vi er nødt til at pointere, at det er det eneste område, der er adgang til. Alle udstillingsarealer, Skulpturpark, cafe m.v. er lukket af.”

 

Louisiana Butik holder åbent i overensstemmelse med de gældende retningslinjer og restriktioner. Åbningstiderne er tirsdag-lørdag 11-17. Åbningen gælder foreløbig frem til og med 31. marts 2021.