Musikteatergruppen Ragnarock har på deres Facebook side meddelt at teatergruppens stifter og mange årige lokale ildsjæl er gået bort onsdag d. 10 februar, de skriver endvidere:

I sin sidste stund var han omgivet af familien, som læste højt af den mindebog vi lavede til hans reception i sommer, med avisklip fra hans tid i Ragnarock og hilsner fra nær og fjern. Det fylder hele mit hjerte, at vide Joachim ikke er iblandt os længere, men alle hans idéer og tanker, er som små frø plantet i os, der vil spire og leve for bestandig.

Joachim bisættes fra Torpen Kapel, Nederste Torpenvej 3, 3050 Humlebæk, lørdag den 20. februar kl.11.00. Desværre kun for familien og en lille håndfuld udvalgte, men vi vil holde en mindehøjtidelighed for ham når det kan lade sig gøre.

Om Joachim

Joachim Clausen lagde stemme til Mowgli i Walt Disneys tegnefilm "Junglebogen". Endvidere spillede han fra 1967 til 1970 sønnen Rikko i radioserien "Karlsens Kvarter", ligesom han i 1967 medvirkede i en forestilling i Radioteatret på Danmarks Radio.

Joachim Clausen blev student fra Helsingør Gymnasium i 1971 og blev magister i Kultursociologi på Københavns Universitet i 1981. I 1975 startede han som 23-årig det, der senere skulle blive til en stor og nyskabende teatergruppe - nemlig Musikteatergruppen Ragnarock.

Teatergruppen har gennem årene stået bag en lang række forestillinger på Baunebjergscenen i Humlebæk og har i tidens løb givet forestillinger til så forskellige hjørner af kloden som Australien, Sibirien, Brasilien og Sydafrika.
Joachim Clausen var i en lang årrække ansat i Undervisningsministeriet, hvor han arbejdede med efterskoler. I en periode fra 2003 var han i otte år ansat som rådgiver i Nordisk Ministerråd med ansvar for børne- og ungdomsområdet og vendte derefter tilbage til Undervisningsministeret indtil oktober 2012.

Her mindes vi med en sang fra Junglebogen..