Lokale Andreas Langvad, 26-årig sanger/sangskriver er nu klar med sin første popsingle på dansk, hvis man ser bort fra hans julesang Utrolig jul. Den nye single har fået titlen Noget i mit blod.

Sangen handler om livsglæde, optimisme og ikke mindst de skøre aspekter ved kærlighed, der kan få enhver til at føle sig helt rundt på gulvet. Med en fængende melodi og et sing-along omkvæd, er Noget I Mit Blod en sang, der uden tvivl vil sætte sig fast i danskernes forårshigende sind.

I løbet af 2019 og 2020 har Andreas Langvad optrådt på adskillige danske scener, herunder ”Frederikssund Festival” og ’Copenhagen Songwriter festival’. Han optrådte også til Hotel Crowne Plazas velgørenhedsgalla I 2019 til begivenheden ’Little Big Help’ sammen med andre danske artister som ”Rasmus Walter” og ”Kris Herman”. I 2020 etablerede Andreas Langvad koncertformen “altankoncerter” i samarbejde med den danske musikplatform UncoverMusic, der gav artister mulighed for at spille koncerter på trods af den igangværende Coronapandemi. Andreas Langvad skal i 2021 blandt andet optræde som hovednavn på Frederikssund Festival i selskab med Jonah Blacksmith og Carpark North.

“Denne sang er skrevet lige fra hjertet. Det er en hyldest til det helt fantastiske, der sker med kroppen, når man er forelsket. Det er magisk, og skørt og rent og umiddelbart. Og det kan bare ikke beskrives med ord. Alle ved, hvad det er jeg taler om, men ingen i verden har alligevel formået at komme med den perfekte beskrivelse på, hvad der sker med os, når vi bare bliver helt skudt i en anden person. Og det er er jo lige netop dét uforklarlige, der er fantastisk.”, fortæller Andreas Langvad som privat både har boet i Nivå og Fredensborg.