Fredensborg Bibliotekerne og Kulturstationen i Humlebæk inviterer søndag den 6. december klokken 15 de 3-7-årige og deres voksne ledsager til forrygende juledanseforestilling, der nok skal få kickstartet julestemningen.

Det er danseteateret Uppercut, der lægger kroppe til forestillingen med deres seje dansemoves. Stykket, som blot hedder (H)jul, varer cirka 30 minutter og handler om to seje gadedrenge, der drømmer om en gammeldags jul med julegaver,
julehygge, julemad og juletræ. Men for ikke at glemme sig selv og hinanden undervejs i juleræset må de finde den ægte (h)juleglæde frem, så den ægte juleånd bliver reddet.


Billetter til forestillingen kan hentes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside og er gratis for børn, men koster 25 kroner for voksne. For at kunne overholde coronaafstandskrav og for at så mange børn som muligt skal kunne få glæde af
forestillingen, må der højst være én voksen med pr. barn. Kulturstationen, hvor danseforestillingen finder sted, ligger i det gamle posthus ved Humlebæk Station.