Julens velkendte toner skal lyde når Fredensborg Musikskole fastholder traditionen med spille julen ind rundt om i kommunen. Juletiden er hvert år et glædeligt genhør med velkendte toner. Disse kan høres ved to arrangementer i den kommende tid.

For nogle er det først rigtig jul, når man har danset nissedans til ’På loftet sidder nissen’, mens andre søger inderligheden i Händels ’Messias’ eller de klassiske salmer.

Fredensborg Musikskole lagt sig i selen for i år at kunne gennemføre et program af julekoncerter til trods for de særlige covid-19 restriktioner som gør sig gældende. For det et vigtigt pædagogisk led i undervisningen på musikskolen at gøre eleverne så fortrolige med et stykke musik, at
de får lyst til at dele musikken med andre. Og i en tid som nu er det særlig vigtigt at kunne mødes om musikken og det glade budskab.

Julen spilles ind på Nivå Bibliotek torsdag d. 26. november kl. 16.30 til en lille intim hyggestund. Onsdag d. 2. december kl. 19.00 vil Asminderød Kirke være rammen om en julekoncert. Sidstnævnte arrangement er meddelt udsolgt.

Pga. det begrænsede publikumstal vil koncerten her blive optaget og siden gjort tilgængelig på musikskolens website. Det er første gang musikskolen forsøger sig i dette format, men vi håber, at det giver mange flere muligheden for at fornemme det særlige rum, der opstår til vores elevkoncerter.
Billetreservation: kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller læs mere på www.fredensborgmusikskole.dk