Anna Ingrisch er vært når Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk  byder på en Live-aften med debat om grov satire, krænkelser og injurier med to af forfatterne til bog-værket Grov Konfækt – tre vilde år med trykkefrihed 1770-1773”. Det ertorsdag den 15. oktober kl. 19.30.

Den grove tone, hårde debat og de ufiltrerede holdninger hører ikke blot vores tidsalder til; tværtimod ligner de voldsomme offentlige slagsmål noget, vi har set før.
Med Trykkefriheden i 1770 myldrede det frem med pamfletter og debatter om stort og småt; kongen, politik og sædelighed fik hårde og grove ord med på vejen.
Skænderierne, krænkelserne og injurierne minder meget om nutidens bramfrie og grænseløse debat på sociale medier.

Torsdag den 15. oktober kl. 19.30 kan man møde Henrik Horstbøll og Ulrik Langen, der sammen med Frederik Stjernfelt står bag det storroste værk ”Grov Konfækt – tre vilde år med trykkefrihed 1770-1773”, til en samtale om datidens offentlige debat, grovkornede satire og hæmningsløse skriverier. Og høre om, hvad nutiden kan lære af de tre vilde år.

Og publikum er velkommen til at kaste sig ind i debatten. Louisiana Live er gratis for museets gæster – tilmelding nødvendig på www.louisiana.dk. hvor man kan læse mere.