Det er gammel vin på nye flasker – populære og velkendte jazz standarder, evergreens og numre hentet fra danske og amerikanske film. Musikken er frem for alt så glad og livsbekræftende, at man dårligt kan undgå blive i strålende godt humør.

Katja Guldbæk er en udadvendt og glad sangerinde, som med sit smittende humør og store musikalitet får sit publikum med på sit swingende jazz og evergreen repertoire. Katja har før spillet med det populære jazzband Fjeldtetten, hvor hun stadig synger med som vikar.

 

Tenorsax bliver spillet af Jørgen Vestergaard, som er en vital og swingende musiker, der har spillet med de fleste kendte musikere i Danmark og har spredt godt humør og musikglæde til publikum. Guitaristen Kurt Hansen, som har en utrolig swingteknik, men aldrig glemmer jordforbindelsen, er en dejlig uhøjtidelig musiker, som kan det meste. Preben Nimb spiller en fin musikalsk bas, og med sit varme smil har han tæt kontakt til resten af bandet og det glade publikum. Mogens Kann Fjeldsøe spiller trommer og har gjort det i 62 år med Jazzbanden, Majken & Fjeldtetten, Jesper Thilo, Spirit of New Orleans, Wild Bill Davidson og mange flere.


Der venter publikum en glad aften med god underholdning og sang. Inden musikken starter, kan man spise middag kl. 19 med en to-retters menu for kun 160 kr. (135 kr. for medlemmer af Forsamlingshusets Venner). Spisebilletter købes i forsalg på forsamlingshusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk
senest onsdag den 30. september kl. 12. Men alle er naturligvis velkomne til musikken - også dem, der har spist hjemmefra.


Billetter til musikken koster 150 kr. ved indgangen og 140 kr. i forsalg på www.noedebo-kro.dk . Gratis med årskort.