Den står på åndeløs spænding når Nivå Amatør Teater får besøg af gæstespillet "En inspektør banker på" J.B. Piestley, i en opførsel af Teaterkatten, mandag den 5. oktober og tirsdagf den 6. oktober begge dage kl. 20.00 i teaterhuset i Nivå.


Handling:

En god hyggelig aften i familien Birlings skød, hvor datteren Sheila´s forlovelse med den lovende unge Gerald Croft fra en fin famile fejres af det unge par,

Sheila´s Bror Eric og hendes forældre Sibyl og Arthur.

Aftenen afbrydes brat da en fremmed uventet og pludseligt banker på.

Den fremmede viser sig at være en Inspektør, der på foranledning af en ung piges død tidligere på dagen, i løbet af aftenen, med kryptiske spørgsmål og snedig manipulation, får vendt op og ned på hele den samlede floks samvittighed og moralske forestillinger og værdier.

Alle som en har de en aktiv del i pigens død, og hver især tvinges de til at tage deres ansvar og overbevisninger til efterretning, og se deres egen rolle i øjnene.

Fakta:

Stykket er skrevet af J. B. Priestley, og blev uropført i Sovjetunionen i 1945 og er i teaterkattens opsætning oversat til dansk ved Poul Sørensen. Det er i Teaterkattens opsætning den første forestilling instrueret af Kristian Thorlacius, med god hjælp fra Mikkel Holm Nielsen.

Billetter a´kr. 100 på 2712 2813 el. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Info/billetter: www.nivaateater