Per Stig Møller ser i bogen ”De fire isbjerge” menneskehedens fire store, afgørende trusler: Befolkningstil-væk¬sten, den globale økonomiske udvikling, miljø og klimaproblemer samt om demokratierne og vores institutioner har evnen til at løse problemerne. Og så er der kommet et femte isbjerg: Corona-pandemien. Oplev Per Stig Møller i Gl. Bio onsdag den 23.9. kl. 19.30

Per, der nu er forfatter og bosiddende i Fredensborg Kommune, startede som skribent ved BT og Berlingske, havde en fornem karriere i DR, hvor han sluttede som formand for Radiorådet. Per har studeret, forsket og undervist på universiteter i København og Paris (Sorbonne) og har erhvervet en doktorgrad. Per har også gjort karriere som konservativ politiker, og efter 3 år som miljøminister under Schlüter og 9 år som udenrigsminister under Fogh, har Per Stig Møller den dybe indsigt og det udsyn, der skal til for at perspektivere vores fælles fremtid – og de ”isbjerge”, der kan ramme os. Per Stig Møller tegner billedet op og giver bud på løsninger. Men kan det lykkes for os? Det skal du selv værre med til at afgøre.

Per Stig Møller har siden ”De fire isbjerge” udgivet bogen ”Sommeren ’45” om det politiske opgør i Danmark efter besættelsen. Per signerer begge bøger fra kl. 19 i Gamle Bio.
Begge bøger kan købes i Fredensborg Boghandel, der også sælger bøgerne i forbindelse med mødet.

Billetter á 100 kr. købes på Gamle Bio’s hjemmeside: www.fredensborgbio.dk
Der er corona-sikker afstand mellem stolene i Gamle Bio og naturligvis håndsprit.
Derfor er der kun 70 pladser, der sælges efter først-til-mølle-princippet.
Dørene åbnes kl. 18.45.