Duoen Reg & Andreas med base i Hillerød udgiver snart nyt materiale der snart præsenteres på KulturStationen i Humlebæk. Som optakt bringer Radio Humleborg en samtale med de to sangere og musikere, der levere sjælefyldt musik og sang.

Med to stemmer og klaver leder Reg & Andreas publikum med ind i en helt særlig atmosfære, hvor duoen leverer smukke sange i unikke fortolkninger præsenteret med humor og dybde.

Den canadiske sanger Reg Downey med sin store, bløde stemme og den alsidige, danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen har de sidste 3 år udgjort en hjertevarm duo, der begejstrer publikum ved deres mange koncerter i både Danmark og udlandet.

Med deres smittende humor og livsglæde bliver man draget med af musikken og løftet op af de flotte sangtekster. De har udgivet flere CD'er og musikvideoer sammen. I forbindelse med deres kommende udgivelse  er der releaseparty fredag den 7. august kl. 16.30 på KulturStationen i Humlebæk.

Alle er velkomne og der er gratis adgang.

I forbindelse med pladeudgivelsen har John Macko fra Radio Humleborg haft en samtale med to kunstnere.De fortæller om sig selv, og deres samarbejde. Samt hvilke musikgenrer de arbejder med.

Det er blevet til et indslag, der bringes i radioen i den kommende tid i vores magasinprogrammer.