Joachim Clausen stopper som underviser og leder hos teatergruppen Ragnarock i Humlebæk. Det sker efter 45 års tro tjeneste. Joachim har valgt at lade sig pensionere fra den musikteaterforening som han selv var med til at stifte i sin tid. 

Han stopper derfor både som underviser på ungdomsholdet og som leder af Ragnarock ved udgangen af denne sæson.

Joachim grundlagde foreningen som er rig på hjerterum og plads til alle og fået skabt muligheder for børn og unge som de ellers ikke ville have fået, skriver foreningen på deres facebook-side.

- Ikke alene har unge fra kommunen fået mulighed for at rejse ud i verden og turnere med forestillinger, men der er blevet skabt, men der er funder venskaber, ægteskaber og etableret stærke internationale partnerskaber i hele verden.

Den 29. november 2020 har Ragnarock 45 års jubilæum - det fejres lørdag den 28. november, hvor foreningen vil holde et større arrangement og sende Joachim godt afsted.

Om Ragnarock

Ragnarock har eksisteret siden 1975 og har hjemsted i Humlebæk. Det blev i sin tid stiftet af nogle unge mennesker, der ønskede at lave en anderledes form for teater, hvor deltagernes egne ideer og improvisationer var udgangspunkt for forestillingerne. En af disse unge var Joachim Clausen, der siden har spillet en aktiv rolle.

Samlingspunktet i Ragnarock er teater og musik baseret på mange års erfaringer med græsrodsteater og samarbejde med bl.a. Odin Teatret og skuespilleren Francis Pardeilhan.

Ragnarock aktiverer omkring 150 børn og unge i partnerskab med Fredensborg Kommune og i samarbejde med Ungfredensborg. Langt de fleste kommer fra lokalområdet. I Ragnarock har man ingen auditions eller optagelsesprøver, man møder bare op og sammen med dine undervisere er man med til at præge den forestilling I laver.

Ragnarock turnerer meget og har besøgt og samarbejdet med grupper fra Australien, Brasilien, England, Estland, Finland, Færøerne, Grønland, Island, Italien, Letland, Norge, Rusland (Sibirien), Shetland, Sverige, Sydafrika, Tanzania og Åland.