Er det svært at overskue mængden af bøger på bibliotekets hylder og finde den helt rigtige læseoplevelse? Så er der hjælp at hente i marts, hvor Fredensborg Bibliotekernes litteraturformidlere tager på turné mellem afdelingerne og spreder inspiration for de voksne læsere ved tre spændende fyraftens-booktalks.

 

Den første booktalk finder sted på Nivå Bibliotek tirsdag den 17. marts klokken 16.30-17.15. To dage senere bliver et hold litteraturformidlere sendt til henholdsvis Fredensborg og Humlebæk Bibliotek, hvor man begge steder kan få læseinspiration den 19. marts, ligeledes klokken 16.30-17.15.

 

De tre booktalks vil fokusere på både skøn- og faglitteratur, ligesom deltagerne vil blive præsenteret for såvel nye som ældre titler. Alt hvad de har tilfælles er, at det er bøger, som de engagerede litteraturformidlere kan stå inde for og brænder for at få flere til at læse.

 

Har man lyst til at lade sig inspirere, skal man blot møde op på et af de tre biblioteker på det angivne tidspunkt og sætte sig godt til rette i stolen. Så sørger litteraturformidlerne for, at man går hjem fuld af gode idéer til den næste læseoplevelse.