Kom og få sved på panden, mens du træner dit barns grovmotoriske færdigheder på en stor tumlebane i Egedal Byens Hus den 18. februar 2020.

Tirsdag den 18. februar kan dit barn øve sin motorik på en kæmpe tumlebane lavet af alle de velkendte bObles produkter. Der skal leges, tumles og balancen skal øves, når hele salen i Egedal Byens Hus tages i brug og laves om til en kæmpe motorikbane. Hele balladen styres af to professionelle ”elefantførere”, som hjælper dig og dit barn igennem de mange sjove udfordringer.

 

Og der er god grund til at pakke rygsækken med vand og snacks og komme til Egedal Byens Hus, for forskning viser, at dit barns sproglige færdigheder styrkes, når de motoriske færdigheder øves. De to centre i hjernen sidder nemlig meget tæt og styrkes af hinanden. En god motorik kan altså have betydning for dit barns senere læsefærdigheder. Og børnene? De synes bare, det er sjovt.

 

Om formiddagen vil dagplejen og institutionerne i Kokkedal få mulighed for at tumle, men fra klokken 14-18 er der åbent for familier i Fredensborg kommune. Det er gratis med billet, og af sikkerhedsmæssige årsager, og for at sikre alle får en god oplevelse, gælder billetten i 50 min. Vær derfor opmærksom på, hvilket tidspunkt, du henter billetter til.

 

Arrangementet henvender sig til 1-4 årige børn og deres voksne. Billetter hentes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.