Emnerne ved museet billedskole tager i dette forår udgangspunkt i udstilligerne med Ann Veronica Janssens – Hot Pink Turquoise, Per Kirkeby – Bronze, Louisiana on Paper. Nancy Spero, Arkitekturens Værksteder – Tatiana Bilbao Estudio og Tetsumi Kudo.

Der er billedskole på følgende tidspunkter:

- tirsdage for de 4-6-årige kl. 15.30-17.30 første gang den 25. februar (skal have en voksen med)
- onsdage for de 7-10-årige kl. 15.30-17.30 første gang den 26. februar
- torsdage – KunstLab – for de 11-15-årige kl. 15.30-17.30 første gang den 27. februar

Museets forunderlige verden, sanselighed og forførende farver er i fokus på Forårets Billedskole og KunstLab for børn og unge mellem 4 og 15 år, hvor hele paletten af kunstneriske udtryk og eksperimenter – maleri, tegning, skulptur og grafik – kommer i spil.

I KunstLab arbejder man med kreative processer, som er for de lidt større børn, og inspirationen er bl.a. Ann Veronica Janssens´ sanselige univers med optiske fænomener, Per Kirkebys bronzeskulpturer, den japanske kunstner Tetsumi Kudos markante, fascinerende installationer og Nancy Speros helt særlige maleteknikker.

I 9 uger (med pause i påskeferien) bliver der mulighed for at opleve og selv arbejde med kunst.

Hver gang indledes med en introduktion til dagens emne. Herefter går man sammen med Louisianas kunstformidlere på opdagelse i udstillingerne – tegner skitser undervejs, taler om farver og former, om teknikker og materialer, om kunstnerne, om deres liv og værk, og tilbage i Børnehusets Værksted arbejder og eksperimenterer deltagerne med bl.a. maleri, tegning, skulptur og grafik.

Kunstoplevelse, selvudfoldelse og dialog er noget af det, Billedskolen og KunstLab ansporer til. Der afsluttes med fernisering lørdag den 16. maj kl. 11 med udstilling af værkerne.

Prisen for at deltage er 1500 kr. – 1300 kr. for medlemmer af Louisiana Klubben – og det inkluderer omvisning, værkstedsarbejde, materialer etc.
Yderligere information og tilmelding på www.louisiana.dk.