Søndag 16. februar kl. 15,00 er der Champagnekoncert i den gamle biograf i Fredensborg. Her kan man opleve Fredensborg Byorkester under ledelse af dirigent Jacob Sørensen og med solist og konferencier Stefan G. Rasmussen.

Det er den forhenværende pilot Stefan G. Rasmussen der skal lede champagnekoncerten.

Stefan G. Rasmussens førte ham fra rejseleder til tekniker, siden hen pilot i flyvevåbenet og som Luftkaptajn i SAS. Så pludselig en dag – den 27. december 1991 ændredes hans liv totalt på grund af en mirakuløs landing med et passagerfly, hvor alle 129 ombordværende overlevede. Stefan blev med et trylleslag ganske verdensberømt, men blev også på mærkelig vis sat i bur. Alle havde en mening om, hvorledes han skulle være, og mange havde en berøringsangst for hans person. Stefan G. Rasmussen var sat i bås på grund af en hændelse der varede under 5 minutter af hans liv, og det blev en hård, lang og smertelig kamp for at komme videre…

Heldigvis havde Stefan musikken, og lidt efter lidt begyndte den at boble inde i ham. Han fik sangundervisning og skabt et netværk i branchen.

I 2017 udgiver han et dobbeltalbum “Fly us to the Moon…”, sammen med Larry Van Kriedt, Sammen spiller de en buket af kærlighedssange fra en tid, hvor musik var andet end hårde trommeslag og festfyrværkeri…

Året efter i 2018 satte Stefan store bogstaver på sin sang med CD’n, “Let Me Sing for evermore…” hvor han i forrygende samklang med et toptunet Big Band – under production af Tency Music.

Nu gælder det et parløb med Fredensborg Byorkester. Sammen har de optrådt flere steder i Nordsjælland med deres Champagnekoncert og nu kommer de altså til Fredensborg.

Entré af 80,00 kr. inklusive "bobler"& snack i pausen købes hos https://www.place2book.com/da/16422/list/EM4345  - resterende billetter sælges ved indgang.