I februar og marts bliver der endnu engang åbnet op for de populære samtalesaloner på Nivå Bibliotek. Torsdag den 6. februar og den 5. marts klokken 10-12 på Nivå Bibliotek er det atter blevet tid til at samles om den gode samtale.


Temaet for februar måneds samtalesalon er ”Barndommen”. Her vil der bl.a. blive talt om, hvordan vores barndomsoplevelser er med til at forme os som menneske, og hvad vi har fået med os fra vores barndom, som vi gerne vil give videre til vores børn.

 

Mens det er barndommen, der sættes under lup i februar, er emnet for samtalesalonen i marts måned ”kunst”. Spørgsmålene: Hvorfor er kunst vigtig? Hvad er god kunst? Og hvad gør den ved os? Er blandt de mange spørgsmål, som deltagerne skal reflektere over.

 

Har du lyst til at være med til samtalesalon dukker du bare op – det er ganske gratis og kræver ingen billet.

 

Om samtalesalonerne: En samtalesalon træner dig i kunsten at samtale med mennesker, som du måske ikke har mødt før eller måske ikke har så meget til fælles med. En samtalesalon kan minde meget om en hyggelig stund på en café. Forskellen er blot, at til samtalesalonerne kan man sagtens møde op alene, for værterne sørger for, at du kommer i snak med andre spændende gæster. Det kræver ingen forudsætninger, du skal blot have lyst til at lytte og få indblik i, hvordan og hvorfor andre tænker og lever som de gør.