Tirsdag den 28. januar kl. 19.30 kan man på Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk møde forfatteren Iben Mondrup i en samtale med Anna Ingrisch og publikum er som altid velkommen til at byde ind med spørgsmål.

For forfatteren Iben Mondrup har Grønland altid været omdrejningspunktet.

Det var her, hun voksede op, fra hun var tre år gammel, boede hun i hhv. Qasigiannguit, Qeqertarsuaq og Nuuk. Som attenårig rejste hun til Danmark på uddannelse, bl.a. på Det Kongelige Danske Kunstakademi, hvorfra hun i 2003 dimitterede som billedkunstner med en mastergrad i Kunstteori og formidling.

Hun debuterede som romanforfatter i 2009 med Ved slusen og fik sit gennembrud med romanen ”Godhavn” (2014), der modtog DR-romanprisen året efter. I 2017 modtog hun Blixenprisen for sin roman ”Karensminde”.

Med den nye roman ”Tabita” tager Iben Mondrup igen ud på rejsen, tilbage i tiden og tilbage til Grønland – fortæller fra krydsfeltet mellem Grønland og Danmark og om kærlighed og svigt.
Tirsdag den 28. januar kl. 19.30 – årets første Live-aften – kan man møde hende til en samtale om litteratur, familie og tilhørsforhold. 

Louisiana Live er gratis for museets gæster – tilmelding tilrådes på www.louisiana.dk