Onsdag den 20. november kl. 19:30, kan man opleve en solokoncert med Jakob Høgsbro hvor musikken opstår spontant undervejs, derfor er titlen på koncerten Sax’n’loops.

Jakob Høgsbro har igennem årene besøgt Asminderød kirke flere gange: Dels som solist, dels som del af en duo med harpe og dels som dirigent for koret Vox Humana.

Denne gang skal vi høre ham i en anderledes konstellation. Takket være diverse elektroniske loop- og effektmaskiner samt Høgsbros store musikalitet og virtuositet, er der denne aften lagt op til en meget spændende og utraditionel koncert i Asminderød kirke.

Jakob Høgsbro er multiinstrumentalist: Han mestrer baryton, tenor, alt, og sopran saxofon, og måske inddrager han klarinet, tværfløjte, cello og div. perkussion instrumenter undervejs i koncerten i Asminderød kirke. Intet er sikkert, da musikken opstår spontant undervejs. Måske vil man nikke genkendende til numre som Dansevisen og Ebbe Skammelsøn. Måske spiller han uddrag af Bachs cellosuiter samt musik af bl.a. Duke Ellington. Det er sket før under Høgsbros Sax’n’loops koncerter, men man kan ikke være sikker.

Gratis adgang.