Egon Erlandsen har i mere end 40 år været frivillig og særlig inden for løb har han vist mange og store initiativer. Han har været med til at starte den nu 42 år gamle løbeklub i Kokkedal. Kokkedal Løbeklub er ifølge Egon Erlandsen en social løbeklub.

 

”Vi har ingen træner, men faste tidspunkter, hvor man kan møde op og løbe med eller gå en tur sammen med andre. Og alle der møder op bliver taget vel i mod og får støtte og hjælp til at komme godt i gang med løbet eller gåturen. Klubben har gå-hold hver tirsdag, hvor der bliver gået tur i Kokkedal, ved Fredtoften og op mod Nivå. Ture på op til 10 km.

 

Hver mandag, onsdag og lørdag er der løbehold på henholdsvis 5-7 km og 10 km og også kombinerede gå- og løbehold. Egon Erlandsen får sin energi i løbet og naturen og både han og andre fra løbeklubben er aktive medhjælpere både med det praktiske og med at coache til løb når det gælder motionsløb på Kokkedal Skole, Børnehusene Kokkedal, Gang i Fredensborg, Familiefræs på Fredtoften og ikke mindst til det nye løb ”Tour de Fredensborg”, hvor der hen over et år er et løb i hver bysamfund.

 

Egon Erlandsen fik torsdag den 7. november årets fritidslederpris på 5000 kr. for hans store indsats for frivillighed, sundhed, løb og sociale fælleskaber. For øvrigt har han selv deltaget i 45 maratonløb. Tillykke.